Kvæg

Kvægpraksis hos Vestjyske Dyrlæger består pt. af 10 dyrlæger. Vores fokus er rettet mod at optimere sundheden og trivslen i din besætning – også økonomisk. Derfor er vores kvægpraksis bl.a. med i samarbejdet Dyrlæger og Ko. Vi sætter en ære i, at vores dyrlæger altid er opdateret inden for de nyeste metoder og den sidste nye viden. Derfor gennemgår alle vore dyrlæger Dyrlæger og Ko’s uddannelsesprogram, ligesom vi i praksis har et kvalitetssikringsprogram.

2013-08-04 08.02.50   IMG_4479

Mangfoldigheden i vores praksis ser vi som en styrke, så vi kan tilbyde den dyrlæge, der passer til din besætning. Og samtidig er en fagligt stærk kollega aldrig længere væk end et telefonopkald, hvis du får brug for en second opinion.

 

Dyrlæger & Ko består af 23 kvægpraksis og 100 professionelle kvægdyrlæger fordelt over hele landet. Netværket servicerer over 1.200 besætninger og tilser således knap 40 % af den samlede malkekvægsbestand i Danmark, heraf 25 % af de  Sundhedsrådgivningsaftaler, der har Tilvalgsmodul 2.

Landmandsweb

Igennem Dyrlæger og Ko tilbyder vi nu alle landmænd adgang til deres rapporter og dokumenter via Landmandsweb. Tag en snak med din rådgivningsdyrlæge om mulighederne i din besætning.

Læs mere på de følgende sider:

Sundhedsrådgivning og dyrevelfærd

Løbedrejningsoperationer

Smittebeskyttelsesplaner

window.onload = function() { document.getElementById(\'copyright\').innerHTML = \'Designed by Surftown\'; }