Sundhedsrådgivning og dyrevelfærd

Hos Vestjyske Dyrlæger tilbyder vi professionel sundhedsrådgivning til kvæg-, svin- og minkbesætninger. Med udgangspunkt fra kontoret i Nørre Nebel kører vi ud til besætninger i Skjern, Varde og det meste af Vestjylland.

Lav en skræddersyet rådgivningsaftale

Vi skræddersyr rådgivningsaftalen til din besætning – ingen opgave er for lille eller for stor. Det vigtigste er at finde den rigtige dyrlæge, til netop dit behov.

Alle besætninger med mere end 100 køer, eller mere end 200 ungdyr (tyre under 2,5 år eller kvier, der ikke har kælvet), skal have en OSR-rådgivningsaftale. Som minimum skal besætningen have en basisaftale med to årlige besøg.

Langt de fleste besætninger har i dag en tilvalgsaftale med et eller flere moduler, som er tilpasset netop deres behov. Det kan for eksempel være sparring ml. dyrlæge og driftsleder, undervisning af personalet, medicinhåndteringskurser, opfølgning på salmonellahandlingsplaner eller deltagelse i gårdbestyrelser.

Vi bestræber os på, at alle besætninger har tilknyttet to dyrlæger, så der altid er en fast vikar til rådighed ved ferie, sygdom og barsel.

Velfærdsbesøg er dyrevelfærd i øjenhøjde

Hver 6. måned skal rådgivningsbesøget fokusere på målrettet dyrevelfærd. Det mener vi foregår bedst gennem dialog i stalden – og ved at se netop på dine dyr.

Vi tager udgangspunkt i Dyrlæger & Kos velfærdsrapport med scoring af mindst 25 køer for udvalgte velfærdsparametre. Det kan blandt andet være almenbefindende, huld, trykninger og skader, haltheder og hygiejne.

Handlingsplanerne på velfærdsområdet lægges nu ind i VetReg Fødevarestyrelsens besætnings- og dyrlægeregister, som en del af dyrevelfærdsmærket. Et stærkt signal, vi sammen skal sende til de danske forbrugere.

Ring og hør mere om sundhedsrådgivning

Klinikken er åben hver dag kl. 7.00-17.00

Telefontid og tidsbestilling kl. 7.00-9.00

Telefontid for bogholderi kl. 7.00-11.00

Akutte ture ringet ind efter kl. 9.00 vil blive pålagt et tillæg.

Uden for normal åbningstid kan du få hjælp af vagtdyrlægen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for sundhedsrådgivning på din bedrift på telefon 70 26 16 80.

Tilmeld dig vores kvægnyhedsbrev

- og modtag nyheder om dyrlægeklinikken og vores udbud af kurser, fyraftensmøder og meget andet

Kontakt Vestjyske Dyrlæger

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 31 32 67 10

ADRESSE

Vestjyske Dyrlæger ApS

Erhvervsparken 2

6830 Nørre Nebel​

KONTAKT

Telefon 70 26 16 80

E-mail vestjyske@vestjyske.dk