Kvægrådgivning med fokus på turn around

​Ønsker du professionel og dyrlægefaglig kvægrådgivning? Hos Vestjyske Dyrlæger tilbyder vi rådgivning inden for kvæg- og mælkeproduktion hos kunder i blandt andet Nørre Nebel, Varde, Skjern og omegn.

Formålet med at søge rådgivning vil typisk være at lave en turn around med henblik på at få bedre kvalitet og effektivitet i produktionen. Du kan naturligvis forvente, at vi altid er ajourført med den nyeste viden, og at vores dyrlæger løbende deltager i efteruddannelse.

Vi tilbyder rådgivning gennem dialog i stalden

Vi er en udkørende landpraksis, som tilbyder hjælp til husdyrbrug, der ønsker at optimere besætningen og at ekspandere virksomheden. Vi kan med andre ord hjælpe dig med at skabe en turn around-virksomhed.

Vi tilbyder en skræddersyet aftale med kvægrådgivning. Det kan være med velfærdsbesøg, reproduktionsrådgivning og sundhedsrådgivning, herunder OSR-rådgivning, samt med løbende og akut dyrlægehjælp.

Du har endvidere mulighed for at vælge mellem et eller flere moduler såsom sparring mellem dyrlæge og driftsleder, medicinhåndteringskurser, undervisning af personalet og opfølgning på salmonellahandlingsplaner samt deltagelse i gårdbestyrelser.

Vi mener, at den bedste rådgivning foregår gennem dialog i stalden – altså i øjenhøjde og ved at se på dine dyr. Samtidig er vores udgangspunkt, at der er knyttet to dyrlæger til en besætning, så der altid er fuld dækning ved ferie, sygdom og barsel med videre.

Kontakt os for at høre mere om kvægrådgivning

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser inden for rådgivning landbrug, og vi kommer gerne ud for at få en snak om, hvordan vi kan hjælp dig og din besætning med en turn around. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud på kvægrådgivning.

Tilmeld dig vores kvægnyhedsbrev

- og modtag nyheder om dyrlægeklinikken og vores udbud af kurser, fyraftensmøder og meget andet

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 31 32 67 10

ADRESSE

Vestjyske Dyrlæger ApS

Erhvervsparken 2

6830 Nørre Nebel​

KONTAKT

Telefon 70 26 16 80

E-mail vestjyske@vestjyske.dk