Ultralydsscanning af hunde, katte og andre smådyr

Alsidig dyrlægepraksis med den nyeste viden

​Leder du efter en dyrlægepraksis, som tilbyder ultralydsscanning? Hos Vestjyske Dyrlæger tilbyder vi ultralydsundersøgelse af hund, kat og andre smådyr, men også af husdyr. Vores kunder er er typisk fra Nørre Nebel, Varde og Skjern samt mange andre steder.

Vi er en alsidig og udkørende dyrlægepraksis, som lægger vægt på, at vi altid skal være ajourført med den nyeste viden. Derfor kommer vores dyrlæger løbende på efteruddannelse.

Scanning er et effektivt værktøj til diagnosticering

Vi foretager de fleste former for behandlinger og operationer, og vi foretager også alle typer undersøgelse som for eksempel ultralydsscanninger. En ultralydsscanning er et effektivt værktøj til at undersøge et dyr med henblik på at stille en diagnose.

Ultralyd er højfrekvent lyd, og dermed er der ingen strålingsfare. Det betyder, at undersøgelsen er helt uskadelig, og det er normalt helt unødvendigt med bedøvelse og andre foranstaltninger. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at klippe pelsen.

Ultralydsscanningen kan anvendes som supplement til en røntgenundersøgelse, men den kan også stå alene i visse tilfælde. Scanning med ultralyd anvendes typisk til at skabe et billede af organernes indre strukturer. Det kan være i forbindelse med sygdom, men det kan også være for at diagnosticere drægtighed.

Kontakt os for at få ultralydsscanning af hus- eller kæledyr

Du er velkommen til at få flere oplysninger om scanning med ultralyd og for at høre mere om vores priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris for ultralydsscanning af kæledyr og husdyr. Du kan også bestille en konsultation med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 31 32 67 10

ADRESSE

Vestjyske Dyrlæger ApS

Erhvervsparken 2

6830 Nørre Nebel​

KONTAKT

Telefon 70 26 16 80

E-mail vestjyske@vestjyske.dk