Reproduktion

Udkørende landpraksis med den nyeste viden

​Kniber det med at få køerne drægtige? Er der for mange omløbere? Eller har du et mål om at forbedre din reproduktion, så effektiviteten går fra 0,22 til 0,25?

Hos Vestjyske Dyrlæger kan vi hjælpe dig med at øge reproduktionseffektiviteten.

Vi er en alsidig og udkørende landpraksis. Vi kører til besætninger i Varde, Ringkøbing-Skjern, Billund, Esbjerg og Brande kommuner. 

Hvordan kan vi hjælpe med reproduktion af kvæg?

Med udgangspunkt i besætningens reproduktionsdata gennemgår vi din besætning med fokus på optimering af de daglige rutiner. Det sker ved et repro-rådgivningsbesøg. Dermed kan vi hjælpe med at finde de områder, hvor der med fordel kan sættes ind for at forbedre besætningens reproduktion. Samtidig kan vi udarbejde en handlingsplan, som besætningsdyrlægen løbende kan følge op på.

Forbedring af reproduktionen handler i høj grad om rutiner og systematik, og derfor vil besøget primært foregå i staldgangen og derpå ved skrivebordet. Det videre arbejde overgår til landmanden og besætningsdyrlægen, da handlingsplanen ofte vil beskrive, hvilke dyr der skal undersøges og behandles af dyrlægen ved ugebesøgene.

Vores dyrlæger laver reproduktionsundersøgelser med scannere. Ud over drægtighedsdiagnostik giver scannerne mulighed for forbedret diagnostik af ovarier og sygdomstilstande i bør og skede. Scanning kan være en stor hjælp ved især mindre børansamlinger (uren bør), ovarie cyster og tumorer eller lignende i bør og skedevæg

Få hjælp til at øge reproduktionseffektiviteten

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om rådgivning inden for reproduktion ved kvæg. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. 

Tilmeld dig vores kvægnyhedsbrev

- og modtag nyheder om dyrlægeklinikken og vores udbud af kurser, fyraftensmøder og meget andet

Kontakt

Vestjyske Dyrlæger ApS​

CVR: 31326710

Erhvervsparken 2, 6830 Nørre Nebel

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 70 26 16 80

E-mail: ​vestjyske@vestjyske.dk

Åbningstider

​​Klinikken er åben alle hverdage 7.00-17.00

Konsultationer efter aftale

Brug for en kyndig specialist?

Kontakt os nu!

tlf. 70 26 16 80

Copyright © 2022 Vestjyske Dyrlæger ApS. Alle rettigheder forbeholdes.