Reproduktion af kvæg hos landbrug og husdyrbrug

Udkørende landpraksis med den nyeste viden

​Kniber det med at få køerne drægtige? Er der for mange omløbere? Eller har du et mål om at forbedre din reproduktion, så effektiviteten går fra 0,22 til 0,25?

Hos Vestjyske Dyrlæger kan vi hjælpe dig med at øge reproduktionseffektiviteten, og vi hjælper landbrug og husdyrbrug i blandt andet Nørre Nebel, Skjern og Varde samt mange andre steder.

Vi er en alsidig og udkørende landpraksis, og vi lægger vægt på at efteruddanne vores dyrlæger, så vi altid er ajourført med den nyeste viden.

Hvordan kan vi hjælpe med reproduktion af kvæg?

Med udgangspunkt i besætningens reproduktionsdata gennemgår vi din besætning med fokus på optimering af de daglige rutiner. Det sker ved et repro-rådgivningsbesøg. Dermed kan vi hjælpe med at finde de områder, hvor der med fordel kan sættes ind for at forbedre besætningens reproduktion. Samtidig kan vi udarbejde en handlingsplan, som besætningsdyrlægen løbende kan følge op på.

Forbedring af reproduktionen handler i høj grad om rutiner og systematik, og derfor vil besøget primært foregå i staldgangen og derpå ved skrivebordet. Det videre arbejde overgår til landmanden og besætningsdyrlægen, da handlingsplanen ofte vil beskrive, hvilke dyr der skal undersøges og behandles af dyrlægen ved ugebesøgene.

Vi har investeret i to nye ultralydsscannere til reproduktionsarbejdet. Ud over drægtighedsdiagnostik giver scannerne mulighed for forbedret diagnostik af ovarier og sygdomstilstande i bør og skede. Scanning kan være en stor hjælp ved især mindre børansamlinger (uren bør), ovarie cyster og tumorer eller lignende i bør og skedevæg.

Få hjælp til at øge reproduktionseffektiviteten

Du er velkommen til at høre mere om reproduktion-kvæg, men også om vores ydelser og priser. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for vores hjælp til reproduktion.

Tilmeld dig vores kvægnyhedsbrev

- og modtag nyheder om dyrlægeklinikken og vores udbud af kurser, fyraftensmøder og meget andet

Kontakt Vestjyske Dyrlæger

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 31 32 67 10

ADRESSE

Vestjyske Dyrlæger ApS

Erhvervsparken 2

6830 Nørre Nebel​

KONTAKT

Telefon 70 26 16 80

E-mail vestjyske@vestjyske.dk