KVÆG

​Kvægpraksis hos Vestjyske Dyrlæger består pt. af 9 dyrlæger. Vores fokus er rettet mod at optimere sundheden og trivslen i din besætning – også økonomisk. Derfor er vores kvægpraksis bl.a. med i samarbejdet Dyrlæger og Ko.​

Vi sætter en ære i, at vores dyrlæger altid er opdateret inden for de bedste metoder og den sidste nye viden. Derfor gennemgår alle vores dyrlæger Dyrlæger&Ko's efteruddannelsesprogram. Ligesom de hver især specialiserer sig inden for et fagområde.

Mangfoldigheden i vores praksis er vores styrke. Vi kan tilbyde den dyrlæge, der passer til din besætning. Og samtidig er en fagligt stærk kollega aldrig længere væk end et telefonopkald, hvis du får brug for en second opinion.

Dyrlæger & Ko består af 27 kvægpraksis og knap 125 professionelle kvægdyrlæger fordelt over hele landet. Vi har vores daglige gang i knap 1.600 besætninger med sundhedsrådgivningsaftale og tilser således godt halvdelen af den samlede malkekvægsbestand i Danmark.

Landmandsweb

Igennem Dyrlæger og Ko har du som landmand adgang til onlineportalen LandmandsWEB. Her ligger rapporter, anvisningsskemaer og øvrige dokumenter sikkert gemt i skyen. De underskrives nemt online og portalen er godkendt af Fødevarestyrelsen som dokumentportal.

Tag en snak med din rådgivningsdyrlæge om mulighederne i din besætning.

Læs mere på de følgende sider:

Åbningstider

Klinikken er åben alle hverdage 7.00-17.00

Telefontid akutte ture 7.00-9.00

Ture ringet ind efter kl. 9.00 pålægges gebyr

Kontakt

Vestjyske Dyrlæger ApS​

CVR: 31326710

Erhvervsparken 2, 6830 Nørre Nebel

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 70 26 16 80

E-mail: ​vestjyske@vestjyske.dk

Åbningstider

​​Klinikken er åben alle hverdage 7.00-17.00

Konsultationer efter aftale

Brug for en kyndig specialist?

Kontakt os nu!

tlf. 70 26 16 80

Copyright © 2022 Vestjyske Dyrlæger ApS. Alle rettigheder forbeholdes.