Kvæg

​Kvægpraksis hos Vestjyske Dyrlæger består pt. af 9 dyrlæger. Vores fokus er rettet mod at optimere sundheden og trivslen i din besætning – også økonomisk. Derfor er vores kvægpraksis bl.a. med i samarbejdet Dyrlæger og Ko. 

Vi sætter en ære i, at vores dyrlæger altid er opdateret inden for de bedste metoder og den sidste nye viden. Derfor gennemgår alle vores dyrlæger Dyrlæger&Ko's  efteruddannelsesprogram. Ligesom de hver især specialiserer sig inden for et fagområde. 

Mangfoldigheden i vores praksis er vores styrke. Vi kan tilbyde den dyrlæge, der passer til din besætning. Og samtidig er en fagligt stærk kollega aldrig længere væk end et telefonopkald, hvis du får brug for en second opinion.

Dyrlæger & Ko består af 28 kvægpraksis og 127 professionelle kvægdyrlæger fordelt over hele landet. Netværket servicerer over 1.600 besætninger og tilser således 65 % af den samlede malkekvægsbestand i Danmark, 

Landmandsweb

Igennem Dyrlæger og Ko thar du som landmand adgang til online portalen LandmandsWEB. Her ligger rapporter, anvisningsskemaer og øvrige dokumenter sikkert gemt i skyen. De underskrives enmt online og er godkendte af Fødevarestsyrelsen som dokumentportal.

Tag en snak med din rådgivningsdyrlæge om mulighederne i din besætning.

Læs mere på de følgende sider:

Åbningstider

Klinikken er åben hver dag 7.00-17.00

Telefontid akutte ture 7.00-9.00

Ture ringet ind efter kl 9.00 pålægges gebyr

Tilmeld dig vores kvægnyhedsbrev

- og modtag nyheder om dyrlægeklinikken og vores udbud af kurser, fyraftensmøder og meget andet

Kontakt Vestjyske Dyrlæger

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 31 32 67 10

ADRESSE

Vestjyske Dyrlæger ApS

Erhvervsparken 2

6830 Nørre Nebel​

KONTAKT

Telefon 70 26 16 80

E-mail vestjyske@vestjyske.dk