Reproduktion

Kniber det med at få køerne drægtige? Er der for mange omløbere? Eller har du et mål om at forbedre din reproduktionseffektivitet fra 0,22 til 0,25?

Med udgangspunkt i besætningens reproduktionsdata gennemgår vi ved et repro-rådgivningsbesøg besætningen med fokus på optimering af de daglige rutiner. Jeg kan hjælpe med at finde de områder hvor der med fordel kan sættes ind for at forbedre besætningens reproduktion, og i forbindelse med besøget udarbejder vi i samarbejde en handlingsplan, som besætningsdyrlægen løbende kan følge op på. Forbedring af reproduktionen handler i høj grad om rutiner og systematik, og derfor vil besøget primært foregå fra staldgangen og ved skrivebordet. Det videre arbejde overgår til landmand og besætningsdyrlægen, da der ofte i handlingsplanen er beskrevet hvilke dyr der skal undersøges/behandles af dyrlægen ved ugebesøgene.

Vi har hos Vestjyske Dyrlæger investeret i 2 nye ultralydsscannere til reproduktionsarbejdet. Ud over drægtighedsdiagnostik giver scannerne mulighed for forbedret diagnostik af ovarier og sygdomstilstande i bør og skede. Scanning kan være en stor hjælp ved især, mindre børansamlinger (uren bør), ovarie cyster og tumorer eller lignende i bør og skedevæg.

Åbningstider


Klinikken er åben hver dag 7.00-17.00
Telefontid og tidsbestilling 7.00-9.00.

Opkald ringet ind efter kl 9.00 vil blive pålagt et "akut-gebyr"

Telefontid bogholderi 7.00-10.00

​Uden for normal åbningstid kan du få hjælp af vagtdyrlægen

Åbningstider


​Nr. Nebel Dyreklinik

Klinikken er åben hver dag 7.00-17.00
Konsultationer efter aftale 11.00-17.00

Tilmeld dig vores kvægnyhedsbrev

- og modtag nyheder om dyrlægeklinikken og vores udbud af kurser, fyraftensmøder og meget andet

Kontakt Vestjyske Dyrlæger

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 31 32 67 10

ADRESSE

Vestjyske Dyrlæger ApS
Erhvervsparken 2

6830 Nørre Nebel​

KONTAKT

Telefon 70 26 16 80

E-mail vestjyske@vestjyske.dk